Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.10.2013
Naam:
H Gelevert
Bedrijf:
Restaurant Groot Kievitsdal
Provincie:
Utrecht
Website:
grootkievitsdal.nl
Telefoon:
035-6833033

De keukenbrigade van Groot Kievitsdal bestaat uit een hecht en vakkundig team dat goed op elkaar is ingespeeld. Er wordt volgens roosters gewerkt in wisselende diensten, avonden en weekends inbegrepen. De uitstekend geoutilleerde keuken is met name Frans en Nederlands georiënteerd. Een ambachtelijke bereidingswijze van diners, lunches, koude en warme buffetten voor onze gasten in het intieme à l carte restaurant, de bistro/grand café, de diverse banquetzalen en het terras, staat hier hoog in het vaandel. Afwisseling is er zeker, van grote diners tot intieme private dinings, van zakenlunches, bruiloften en recepties tot en met bedrijfsfeesten. Voor de nieuwe collega, die als full time zelfstandig werkend kok een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de culinaire hoogstandjes van de keuken, is het vermogen om in teamverband enthousiast en gastgericht te werken dan ook beslist een voorwaarde. Hij geniet dus grote zelfstandigheid en rapporteert aan de Chef kok.

Groot Kievitsdal biedt een vast dienstverband, salariëring conform de Horeca CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is veel ruimte om de eigen creativiteit te ontwikkelen in een prettige informele sfeer, waar open en directe communicatie gebruikelijk is. Opleiding en doorgroeimogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig.

Wij verlangen:

Ervaring in gerenommeerde bedrijven
Initiatief en enthousiaste werkhouding
Kunnen werken in teamverband
Zelfstandig, zorgvuldig en hygiënisch kunnen werken
Goed in de omgang met mensen
Gevoel voor dienstverlening
Kunnen omgaan met afwisseling in werkdruk en werktijden

Geïnteresseerd in deze dynamische job in een bedrijf met toekomstperspectief? Aarzel dan niet en stuur snel een sollicitatiebrief voorzien van cv naar Restaurant Groot Kievitsdal, t.a.v. De directie, Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn. Rechtstreeks mailen kan ook naar: directie@grootkievitsdal.nl