Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.09.2013
Naam:
Ingrid Petiet
Bedrijf:
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Provincie:
Utrecht
Website:
www.woudschoten.nl
Telefoon:
0343-492492

Wij op zoek naar een:

Zelfstandig werkend kok (m/v) voor 38 uur per week.

Wij zijn opzoek naar een flexibele, enthousiaste, leergierige zelfstandig werkend kok met ervaring in gerenommeerde bedrijven. Je beleeft plezier in koken op een niveau van goede, verse kwaliteit. Je kan een eigen partie draaien. Iemand die kan zeggen dat hij het koks vak verstaat en die het leuk vindt om te koken voor grote banquet partijen. Je komt te werken in een jong, spontaan, hardwerkend kwaliteitsteam van 10 koks. Je wordt zeer goed begeleid door ervaren koks met een maandelijks wisselende menukaart waar ambacht, dag verse producten en kwaliteit centraal staan met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Opleiding en ervaring
Wij zijn op zoek naar een jonge ambitieuze zelfstandig werkend kok met ervaring en die graag wil werken. Bij voorkeur met een afgeronde koksopleiding en werkervaring in soortgelijke bedrijven.

Voorwaarden
Wij bieden naast een plezierige werksfeer waar je veel kan leren en regelmatig weekenden vrij bent, arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO en aanvullende voorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden, fietsplan, fitnessplan en een winstdelingsregeling.

Solliciteren
Wij zijn geïnteresseerd in gemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct voor een tevreden gast en een eindresultaat om trots op te zijn. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken en veel te leren, stuur je sollicitatiebrief en cv naar Ingrid Petiet, ipetiet@woudschoten.nl of bel 0343-492492.