Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.06.2013
Naam:
Ebregt
Bedrijf:
Café-Restaurant Magnusveste
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.restaurantmagnusveste.nl
Telefoon:
0640633121

SCHAGEN

Functieomschrijving
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van koude en warme gerechten alsmede de nagerechten. Je verzorgt High Tea's, diners en andere culinaire evenementen. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de inkoop en de voorraad van de horecabenodigdheden. Je werkt in een klein team. Binnen de horeca staan kwaliteit en service op een zeer hoog niveau. U bent goed op de hoogte van de geldende HACCP regels en bent u bereidt om in het weekend te werken.

Functie-eisen
Je hebt vaktechnische kennis en ruime praktijkervaring in de horeca. Daarnaast ben je in het bezit van een horeca of koksdiploma (SVH). Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren. Je hebt affiniteit met de Hollandse keuken. Je bent woonachtig in de omgeving van Schagen.


Aanbod
Een bijonder prettige werkomgeving. Wij staan garant voor een uitdagende, vakkundige en afwisselende baan, waarbij pro-activiteit, creativiteit en eigen initiatieven worden gewaardeerd. prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals representatieve bedrijfskleding en aantrekkelijke personeelskortingen en aanbiedingen.