Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
05.04.2013
Naam:
Lisa Landman
Bedrijf:
de Brasserie
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.debrasseriehaarlem.nl
Telefoon:
023-5427804

Vacature


De Brasserie is een restaurant gebaseerd op de Franse stijl met een Hollandse voetnoot. De lange banken in de Brasserie zorgen voor een sfeervolle en intieme uitstraling en door de openkeuken kunnen de gasten altijd zien waar de brigade mee bezig is. Wij bieden onze (inter)nationale gasten een combinatie van kwaliteit, kennis en warmte in een stijlvolle omgeving. De eerste etage, die voorzien is van eigen keuken, bar en sanitaire voorzieningen, kan worden afgehuurd voor o.a. zakelijke ontmoetingen, private diners, tevens zijn wij ook een officiƫle trouwlocatie dus is een bruiloft ook mogelijk. Op de tweede en derde etage bevinden zich de luxe en unieke suites die van alle gemakken zijn voorzien. Al onze medewerkers zijn professioneel, enthousiast en betrokken bij de organisatie en weten goed wat onze gasten willen.

Wij hebben een vacature op fulltime basis voor:

Zelfstandig werkend kok

Wij zoeken een gepassioneerde, zeer gedreven en zelfstandig werkend kok. Heb je ervaring in de keuken bij soort gelijke restaurants, ben je flexibel, wil je graag meedenken over gerechten en wil je graag op hoog niveau koken dan zijn wij opzoek naar jou! Wij bieden een goede werksfeer, ruimte om persoonlijk te groeien, een goed salaris en naleving van de Horeca CAO.

Enthousiast geworden? Stuur je motivatiebrief en C.V. per e-mail naar: info@debrasseriehaarlem.nl Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Voor verdere vragen kun je mailen naar info@debrasseriehaarlem.nl