Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time tijdelijk
Ingangsdatum:
20.02.2015
Naam:
Jan de Jong
Bedrijf:
de Vijfpoort
Provincie:
Friesland
Website:
www.vijfpoort.nl
Telefoon:
0562448949

Muziekcafé de Vijfpoort is gevestigd op het waddeneiland Terschelling. Het bedrijf bestaat sinds 1959 en is jarenlang vooral (dans)café geweest. Sinds 2012 beschikt cafe de Vijfpoort over een bedrijfskeuken. De keuken is nog altijd een bedrijfsonderdeel in ontwikkeling. De Vijfpoort beschikt over een ruim terras.

Voor het seizoen 2015 zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende kok. Wij zoeken iemand met initiatief, die het leuk vindt invulling te geven aan de keuken en die oog heeft voor het wisselen van de doelgroep gedurende het toeristenseizoen.

Wat wij vragen:
- afgeronde opleiding tot zelfstandig werkend kok
- een creatief, zelfstandig en initiatiefrijk persoon, die het leuk vindt om een belangrijke rol te spelen in het draaien van de keuken
- flexibele opstelling
- zorgdragen voor de keukenadministratie (o.a. bestellen, omzetlijsten, derving lijsten).

Wat wij bieden:
- een tijdelijke aanstelling voor circa een half jaar (april – oktober), uren in overleg en variërend gedurende het seizoen (in voor- en naseizoen mn rond de weekenden, hoogseizoen fulltime)
- salaris conform de horeca cao, op basis van opleiding en ervaring
- een leuke baan met ruimte voor eigen initiatief
- indien noodzakelijk hulp bij het vinden van woonruimte.

Wil je meer weten?
Als je geïnteresseerd bent in bovenstaande vacature, kun je je cv en sollicitatiebrief mailen aan info@vijfpoort.nl of per post opsturen aan de Vijfpoort, Formerum 47, 8894 KB Terschelling. Ook is het mogelijk telefonisch inlichtingen in te winnen via 0562 448949 of via 06 12251816.