Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.04.2013
Naam:
Tom ten Klooster
Bedrijf:
Kraaybeekerhof
Provincie:
Utrecht
Website:
www.kraaybeekerhof.nl
Telefoon:
0343-533885

ZELFSTANDIG WERKEND KOK LUNCH

Per direct zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor de lunch. Restaurant en zaalverhuur Kraaybeekerhof ligt onder de rook van Utrecht op een prachtig biologisch dynamisch landgoed. Van woensdag tot en met zondag is het restaurant geopend voor inloop, hiernaast verzorgen wij de hele week lunches voor groepen, de cursisten van onze eigen academie (natuurvoedingskundige, bd tuinieren en diverse andere opleidingen).

Ben je enthousiast, kun je goed organiseren en heb je affiniteit met of interesse in natuurvoeding dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou. Wekelijks bereiden wij een eenvoudige wisselende a la carte lunch aansluitend op de lunchbuffetten. Samen met een andere kok zorg je voor de uitgifte, je maakt het menuĀ“s, denkt mee, doet de bestellingen en zorgt dat alle gasten heerlijke verse gerechten geserveerd krijgen.

Wij zoeken naar iemand die:
- Enthousiast is
- Goed kan organiseren
- Stressbestendig is
- Ervaring met koken voor a la carte en groepen
- Affiniteit met natuurvoeding, BD landbouw, verse producten en seizoensgericht koken
- Geen negen tot vijf mentaliteit heeft

Kortom een hele leuke uitdaging met de mooiste producten om mee te mogen werken. In een klein hecht team kunnen we snel beslissingen nemen en heb je een grote gedeelde verantwoordelijkheid. Zie je uitdaging om verder te gaan dan koken en durf je mee te denken met diverse leuke activiteiten dan zijn wij op zoek naar jou.

Interesse, neem contact op met Tom ten Klooster, 0343-533885 of gastronomie@kraaybeekerhof.nl