Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
22.01.2013
Naam:
H. Maas
Bedrijf:
Brasserie de Zwarte Truffel
Provincie:
Gelderland
Website:
www.dezwartetruffel.nl
Telefoon:
038-3636920

Zelfstandig werkend kok m/v (FT)
Brasserie/Restaurant de Zwarte Truffel in gelegen in het vestingstadje Hattem. Een a la carte restaurant met in de zomer een groot terras voor oa lunch en drankjes.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste allround Zelfstandig Werkend Kok.
De juiste kandidaat dient te beschikken over een afgeronde koksopleiding, goede communicatieve eigenschappen, kennis van de HACCP. Ervaring is vereist vanwege inzicht, drukte en zelfstandig kunnen werken.
Minimaal 3 jaar ervaring op goed restaurant niveau en voldoende passie gevoel voor kwaliteit om de ambities van het bedrijf waar te maken.
Kun je die verantwoording aan en ben je in het bezit van een gezonde werkethiek, stuur dan een mail voorzien van CV naar: info@dezwartetruffel.nl of per post naar; Brasserie de Zwarte Truffel, Kerkstraat 2, 8051 GL Hattem - Tel. 038-36 36 920

Profiel:
Minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok
In bezit van leermeesterdiploma
Gevoel voor kwaliteit, kleur en smaak
Team player die ook zelfstandig kan werken
Goede communicatieve eigenschappen
Stressbestendig / flexibel
Kan omgaan met kritiek
Staat open voor initiatieven

Functie:
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden in de keuken. Je bereidt alle gerechten zelfstandig Je hebt initiatieven voor aanpassingen en variatie van de menukaart. Als Zelfstandig Werkend Kok heb je werkervaring opgedaan in ambachtelijke bedrijven waar veel gerechten à la minute worden bereid.