Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
11.03.2013
Naam:
René Nelissen
Bedrijf:
Rots Horeca & Hospitality
Provincie:
Zuid-Holland
Telefoon:
06 25 374208

Op sportcomplex Victoria te Rotterdam verzorgen wij de horeca voor de tennisvereniging, de squashvereniging en de hockeyvereniging. Bij elkaar 3500 leden.

Ons product en onze diensten bewegen zich culinair gezien van eetcafékaart, tot bittergarnituren, tot bbq's, tot sportevenementen met (eenvoudige) maaltijdbuffetten, tot een luxe diner, tot een in de seizoenen een drukke broodjes en snackkaart tot maaltijden voor de tophhockeyteams en trainingsmaaltijden en lunches. Eenvoudig, luxe en alles er tussen in.

Onze seizoenen kennen topdrukte maar ook stillere tijden.

Wegens verhuizen van onze huidige collega in de keuken zijn wij zijn op zoek naar een jonge, enthousiaste kok m/v die het leuk vind om de verantwoording in de keuken op zich te nemen. Lekker koken, plannen, bestellen, produceren, de hygiëne administratie, keukenduty draaien. Primair moet je lekker kunnen koken en de basiskoktechnieken beheersen. Als je in de subprocessen minder ervaring hebt; geen punt, we helpen je op weg, als je maar wilt ontwikkelen en de verantwoordelijkheid wilt dragen.

De keuken kent veel pastamaaltijden, maaltijden voor de tophockeyteams en eredivisie squash, bittergarnituren, en eetcafe à la carte op beperkte schaal. Met events is het vaak druk met broodjes, snacks en warme buffetmaaltijden of lunches. Je wordt dan vaak geassisteerd door onze oproepmedewerkers. De lol en uitdaging zit hem in een combinatie van plannen, volume draaien en heel veel afwisseling. Schoonmaken hoort er ook bij.

Omdat het niet altijd druk is in de keuken moet je ook all round willen zijn, er niet vies van zijn om de afwas ook even mee te pakken, maar ook achter de bar je mannetje staan als er in de keuken niets of minder te doen is. Als je dat wilt kunnen we je een full time functie aanbieden.

Ons bedrijf is informeel en we hebben informele gasten. Zij zijn wel een gastvrije en snelle service gewend en net zoals iedere gast kritisch op service en kwaliteit.

Focus in ons bedrijf: gastvrijheid, aandacht voor de gast, passie in je werk, ruimte voor ontwikkeling, hygiene en collegialiteit.

Werktijden zijn door de week vooral 's avonds en in de seizoenen ligt de nadruk op het weekend.

Ben jij die all rounder of wil je die worden, heb je een echt horecahart en bezit je geen 9 -5 mentaliteit, bezit je een echte collegiale mentaliteit, wil je de verantwoording naar je toe trekken ben jij woonachtig in Rotterdam of omgeving, heb je eigen vervoer en sociale hygiene en liefst ook je haccp papieren. Sollicteer dan bij:

Rots Horeca & Hospitality
T.a.v. René Nelissen
Kralingseweg 22
3062 CG Rotterdam
06 25 374208
rotsh-h@hotmail.nl


Aanstelling per direct.