Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.08.2012
Naam:
Christie Brouwer
Bedrijf:
Hotel Schiphol A4
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.hotelschiphol.nl
Telefoon:
0252-629287

HOTEL SCHIPHOL A4 IS OP ZOEK NAAR JOU!!!!!

Hotel Schiphol A4 is een viersterrenhotel met 435 kamers en suites, 22 banqueting zalen, een á la carte restaurant met 350 zitplaatsen, royal bar, een internetcafé, en een schitterend wellness centrum.

Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een:

CHEF KOK

Voor onze splinternieuwe keuken zijn wij op zoek naar een hands on chef kok voor het a la carte restaurant. Uw product zal deels traditioneel zijn, maar daarnaast is er veel ruimte om innovatief te werken en de keuken naar een hoger niveau te brengen.

U wordt verantwoordelijk voor circa 20-25 medewerkers die u vanuit de operatie aanstuurt. Uw taken bestaan onder meer uit: het samen stellen van de menukaart, naleven van de H.A.C.C.P. regelgeving, bewaken van de kwaliteit, Controleert kwaliteit en stuurt daar waar nodig bij. Het meewerken aan, en constant verbeteren van het product is een must. Het ontwikkelen van speciale menu’s en/of gerechten voor partijen en functies. Corrigerend optreden naar medewerkers. Dit alles in samenwerking met de keuken manager.

Het is mogelijk om in een woning van ons te verblijven gedurende het dienstverband.

De functie is voor fulltime beschikbaar. U werkt in wisseldiensten ook tijdens feestdagen en weekenden. Salariëring conform de C.A.O
Interesse? Stuur dan uw motivatiebrief met CV naar: Hotel Schiphol A4, T.a.v. personeelszaken,
Rijksweg A4 nr. 3, 2132 MA Hoofddorp of via email naar: pz@schiphol.valk.nl

Acquisitie niet gewenst.