Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
24.04.2012
Naam:
Floris Kouijzer
Bedrijf:
Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Provincie:
Noord-Holland
Website:
www.sheraton.nl
Telefoon:
0641390603

Onze Executive Chef is verantwoordelijk voor alle gemotiveerde staff members van het keukenteam. Je leidt de operatie van alle keukens binnen het Sheraton Amsterdam Airport Hotel en streeft naar de hoogste standaarden op het gebied van voedselkwaliteit. Daarnaast stuur je alle associates volgens de standaarden en procedures zoals deze bepaald vanuit de Starwood Hotels & Resorts.
De Executive Chef is verder verantwoordelijk voor het feit dat alles in de keuken, bereidt of onbereid, consistent is op het gebied van kwaliteit, smaak en presentatie, zoals jij dat hebt bepaald. Aan de hand hiervan plan je natuurlijk ook de maaltijden, heb je de supervisie over het werk van de junior Sous Chefs, chef de parties, Koks, ander keukenpersoneel en de medewerkers binnen de Stewarding.
Daarnaast houdt je toezicht op het feit dat alle procedures met betrekking tot het bereiden van maaltijden binnen de gestelde budgeten blijven, op een dusdanige manier dat dit leidt tot een winstgevende afdeling.

De keukenoperatie van het Sheraton Amsterdam Airport is een van de grootste operaties op hotel gebied in noord en zuid holland en heeft natuurlijk de logistiek en dynamiek van een airport hotel.

Onze Director of F&B is op zoek naar een ervaren en enthousiaste Executive Chef die toe is aan een mooie uitdaging. Je bent een energieke en volwassen sparring partner voor het F&B Management, die gewend is om te gaan met het leiding geven aan grote teams. Samen met de Junior Sous Chefs laat je iedereen binnen het team boven zichzelf uit stijgen! Om dit te realiseren is het belangrijk dat je op de hoogte bent van het reilen en zeilen binnen de hotelwereld en je bent hier dan al een aantal jaren werkzaam in geweest!
Bij voorkeur heb je een SVH-opleiding en is beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een vereiste. Je vindt het leuk om mee te werken en leiding te geven in de keuken van een groot internationaal hotel om samen met het team iedere keer weer een hoogwaardig product te creëren.
Je bent zelfstandig, flexibel, creatief en een echte teamplayer. Hiernaast lever je graag je input als het gaat om nieuwe menu’s of procesverbeteringen.

Wanneer je werkzaam bent bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel heb je naast een marktconform salaris ook recht op 50% zondagstoeslag, 10% nachttoeslag en reiskostenvergoeding. Verder bieden wij een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma en (internationale) doorgroei mogelijkheden. Als onderdeel van Starwood Hotels en Resorts hebben medewerkers van ons hotel de mogelijkheid om voor een zeer aantrekkelijk tarief in 1 van de ruim 1000 hotels wereld wijd te overnachten.
In de 3 hotels in Nederland krijg je 50% korting op alle F&B.