Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Chef Kok


Functie:
Chef Kok
Dienstverband:
Nader te bepalen
Ingangsdatum:
01.10.2016
Naam:
Coutinho
Bedrijf:
Torarica Groep
Provincie:
Buiten Ned en Belgie
Website:
www.torarica.com
Telefoon:
00597471500


Voor de Torarica Groep te Paramaribo zijn wij op zoek naar een Chefkok

Taakverwachtingen:

Als eindverantwoordelijke geef je leiding aan een keukenteam van ± 35 medewerkers. Je bent belast met het coördineren van het inkoopproces en voorraadbeheer. Je draagt zorg voor de operationele en strategische planning waarbij je toeziet op een cost-efficiënte menu samenstelling en kwalitatief hoogstaande maaltijd bereiding, daarbij rekening houdend met de HACCP vereisten de vereiste ISO standaarden wordt voldaan.

Waaraan dien je te voldoen:

Je hebt internationale aspiraties, een afgeronde koksopleiding en ruime (internationale) ervaring opgedaan in restaurants/hotels in soortgelijke posities. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent pas tevreden als de gasten dat ook zijn. Je hebt oog voor detail, bent zeer creatief, stressbestendig, flexibel en gemotiveerd. Als Chefkok kun je goed omgaan met snelle veranderingen en weet je dit goed over te brengen naar het team. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en kunt je goed verstaanbaar maken in de Engelse taal.

Herken je jezelf in het profiel en ben je geïnteresseerd? Richt je motivatiebrief met CV aan: Torarica Groep, Human Resources and Legal Affairs, Mr. L.J. Rietbergplein 1, P.O. Box 1514 te Paramaribo, of mail naar mcoutinho@torarica.com