Gratis Horeca vacatures plaatsen

Vacature Zelfstandigwerkend kok


Functie:
Zelfstandigwerkend kok
Dienstverband:
Full-time doorlopend
Ingangsdatum:
01.10.2015
Naam:
Francies Slee
Bedrijf:
Wijnbar & Bistro ZIES
Provincie:
Utrecht
Website:
zies-utrecht.nl
Telefoon:
030-2766865

Wijnbar & Bistro ZIES is gelegen aan één van de hipste stadspleinen in het centrum van Utrecht, het Ledig Erf. Wij hebben een Zuid Europees concept waarin Frankrijk, Spanje en Italië centraal staan. Maar je vindt bij ons ook invloeden uit o.a. Libanon en Marokko, niet alleen voor onze gerechten maar ook voor onze wijnen en andere dranken. Al onze gerechten worden huisgemaakt en bereid in Spaanse houtskool oven, de Mibrasa. Deze oven is ons parade paardje en staat dan ook mooi centraal in onze open keuken.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die toe is aan een nieuwe uitdaging voor langere tijd. Die stress bestendig is, flexibel, kritisch over kwaliteit, zelfstandig werkend en passie heeft voor grillen. Ben jij een team-player, pro-actief en leergierig? En lijkt het je ook zo gaaf om met een Mibrasa aan de slag te gaan? Dan ben jij misschien onze nieuwe medewerker.

Wat kun je van ons verwachten? Je zal werken met onze creatieve chef-kok die al vele jaren ervaring heeft met koken op hoog niveau. Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie voor 4 dagen (40 uur) in de week waarin jij je kunt ontwikkelen. Je salaris is conform CAO en ervaring. Wij aarzelen niet om medewerkers, die goed functioneren, voor langere tijd aan te nemen.

Wil jij met ons bovenstaande uitdaging aangaan? Laat het ons weten! Mail je motivatie en CV naar:

Wijnbar & Bistro ZIES
T.a.v Francies Slee
Twijnstraat 58
3511 ZM Utrecht
Email: info@zies-utrecht.nl
www.zies-utrecht.nl
FB: ZIES Utrecht